Usuń konto
Możesz w każdej chwili trwale usunąć swoje konto GuessClash. Usunięcia nie da się cofnąć.
Co zostanie usunięte
- Twój adres e-mail, hasło i ewentualne połączenie z Google
- Twoje zdjęcie profilowe i awatar
- Twój profil znika z rankingów, wyszukiwarki i list znajomych, razem z twoim poziomem, XP, odznakami, pucharami i medalami
- Twoja lista znajomych i powiązania ze znajomymi
- Rejestracje powiadomień push na twoich urządzeniach i twoje ustawienia powiadomień
Co zostaje
- Zapisy rozegranych przez ciebie meczów zostają w historii twoich przeciwników – ale twoje imię wyświetla się jako „Usunięty użytkownik”, bez linku do profilu.
- Wysłane przez ciebie wiadomości pozostają w rozmowach pozostałych uczestników pod nazwą „Usunięty użytkownik”.
- Twój adres IP z rejestracji i dane zaproszeń są przechowywane, aby zapobiegać nadużyciom.
- Dane już udostępnione partnerom reklamowym (Google, Meta, TikTok), jeśli zaakceptowałeś pomiar reklam, są przechowywane przez nich zgodnie z ich własnymi politykami; możesz zwrócić się do nich z żądaniem ich usunięcia.
Dlaczego? Całkowite usunięcie tych wpisów zepsułoby też historię meczów innych graczy, którzy nie mają z tym nic wspólnego.
Potrzebujesz pomocy? Strona kontaktowa · Polityka prywatności